Kviklån – Lån penge hurtigt online

Det hurtigste og enkleste alternativ, hvis du har brug for at låne penge hurtigt og nemt online, er at ansøge om et kviklån. Fordi det i mange tilfælde har en højere rente end andre lån, har kviklånet fået meget opmærksomhed i de seneste år. De mange fordele ved et kviklån bliver derimod sjældent diskuteret. I diskussionen bliver disse fordele ofte negligeret, hvilket er en skam, da kviklånet har flere funktioner, som kun få almindelige lån kan.

En af de væsentligste fordele ved denne form for lån er, at du ikke skal forholde dig til alt det bureaukrati, der følger med at låne penge. Hvis du f.eks. besøger din bank for at skaffe dig kontanter, kan du være sikker på, at du ikke går derfra med flere penge på kontoen uden at have talt med mindst et par forskellige personer, som ikke blot vil afgøre, om du kan låne eller ej, men som også vil have indflydelse på, hvad du gør med pengene.

reklame

Når du vælger et kviklån, gør du det som regel, fordi du ønsker, at det skal være så enkelt og smertefrit som muligt. Er det muligt at få et banklån siddende derhjemme? Det er vel egentlig ikke muligt? Er det muligt at snyde hjemme i sofaen og få et hurtigt lån, der straks bliver sat ind på din konto, uden at andre blander sig i, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på? Ja, absolut.

Derfor er det en skam, at det korte lån ikke også bliver bragt frem i lyset, med alle dets fordele i forhold til at låne penge “på den traditionelle måde”.

Ofte stillede spørgsmål om kviklån

  • Hvordan kan jeg komme ud af et kviklån?
  • Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke ønsker at låne penge?
  • Hvordan kan jeg undgå at optage et lån?
  • Hvorfor optager teenagere lån?
  • Hvad er lovligheden af kviklån?
  • Hvilket er det bedste lån for mig?
  • Findes der et kviklån, hvor alle kan blive godkendt?

For det første er der en meget grundlæggende aldersgrænse, der forhindrer personer under 18 år i at ansøge om et kviklån. Så helt konkret er det ikke alle, der bare kan få et kviklån.

Hvis du er under 18 år og ikke er blevet identificeret som dårlig betaler i RKI, er der mange långivere, som gerne vil tage imod dig og er villige til at låne dig penge.

Der er dog stadig to kriterier – ingen RKI-registrering og at være over 18 år gammel – som forhindrer alle i at blive accepteret.

Er det muligt at få et kviklån, hvis jeg er arbejdsløs?

Ja, der er flere långivere, som vil give dig et hurtigt lån uden at skulle bevise din indkomst eller beskæftigelse.

Før du er berettiget til at søge hos dem, kræver flere virksomheder, at du har en årlig minimumsindkomst. Kravet til årsindtægten er ikke altid så højt, hvilket gør det muligt for personer på pension at søge for eksempel.

Hvis du har mange penge til gode på dit realkreditlån, skal du måske tjene en større årsløn.

Der er dog også en række långivere, som gerne vil tilbyde dig penge uden at kræve, at du tjener mindst så meget om året for at kunne låne dem.

Alle udbydere har deres egne krav klart beskrevet på deres hjemmeside, hvilket gør det nemt for dig at se, om den enkelte udbyder har et krav om en årlig minimumsindkomst for potentielle ansøgere. Så der er ingen fejl at tage fejl af det.

Sådan foretager du regelmæssige realkreditlånsbetalinger

Du spekulerer måske på, hvordan du skal betale et kviklån af, eller om du bør få et, hvis du allerede har optaget et.

Når du ansøger om et kviklån, vil beløbet typisk blive afsløret for dig under selve ansøgningsproceduren, så du kan estimere din månedlige betaling. Rentesatsen beregnes ved at dividere det samlede beløb, du låner (hovedstol plus renteudgifter), med antallet af måneder i din låneperiode. Dette tal angiver, hvor mange penge du skal regne med at skulle betale din gæld af hver måned, normalt baseret på lånets løbetid og størrelse.

Når du opretter et nyt lån, får du enten en indbetalingsseddel hver måned eller tilmelder dig PBS, hvor pengene bliver trukket hver måned. Det er afgørende at huske på, at denne regning skal betales til tiden, da du risikerer at modtage rykkere og bøder, som blot forværrer dit lån, hvis du ikke betaler, hvis du ikke betaler.

Hvad angår tilbagebetaling af dit lån, tillader de fleste långivere, at du kan betale det før tid, hvis du ønsker det.

Lad os antage, at du har lånt 40.000 kroner. Du vinder 30.000 kroner i Lotto efter at have betalt 10.000 kroner tilbage. Selv om din tilbagebetaling af lånet varer tre år, kan du kontakte din långiver og bede om at få lov til at betale det resterende beløb af allerede nu med de 30.000 kroner. Det er også muligt at betale et lån af før forfaldsdatoen, hvis du har pengene, så længe man følger de regler og betingelser, som de fleste låneudbydere har.

Studielån på SU

Som studerende har du måske ikke altid mange penge på din konto. Selv om der stadig er en uge tilbage i måneden, før den næste gang SU’en bliver checket ind på kontoen, har de fleste af os oplevet at se på en tom saldo.

Derfor kan du måske få brug for et hurtigt lån, selv om du er på SU. Det oplagte er dog at søge om et SU-lån, hvis det er muligt, da det ofte er billigere end at optage et kviklån. Hvis du af forskellige årsager ikke kan få et SU-lån, kan et kviklån dog være en hjælp, hvis du ikke kan få et SU-lån af forskellige årsager.

Du skal dog ikke låne flere penge, end du kan betale tilbage hver måned. Du vil blot blive fanget i en ond cirkel, hvis du optager et lån med en uholdbar månedlig ydelse, som du ikke har råd til at betale hver måned. Det bør du undgå.

Der er intet til hinder for, at du kan optage et lån, hvis du ved, at du har et par hundrede euro til overs i dit månedlige budget og kan undvære dem i et stykke tid for at betale en gæld af hver måned.

Bare sørg for at finde en udbyder, der ikke kræver en årlig indkomst, der er større end det, du modtager i SU, medmindre du har et andet job, der øger din årlige indkomst til det maksimale niveau, som nogle udbydere kræver. Hvis du er over 18 år, er der flere hjemmesider, hvor du kan få et hurtigt lån online, selv om du “bare” bruger SU. Det er ganske enkelt at finde frem til det.

Kviklån har nem godkendelse

En af de primære fordele ved et kviklån er, at det er nemt at få det godkendt.

For det første foregår det hele online. Noget som mange banker kunne lære af i dagens verden. Så vi ønsker bare at kunne klare alt fra vores telefoner i 2021.

Ved at udføre det digitalt og online kan udbyderen foretage en kreditvurdering af dig på et øjeblik og give et svar på din låneansøgning inden for blot 30 sekunder.

Hvis du ansøger hos et kviklånsfirma, kan du forvente et svar inden for få minutter. Du skal ikke længere vente i dagevis på at få svar fra din bankrådgiver, hvis han eller hun husker tilbage.

Med et kviklån får du et hurtigt og kontant svar på din ansøgning. Ja eller nej. Og hvis du får et ja, kan du forvente at modtage pengene på din konto inden for 24 timer hos de fleste långivere.

Få et kviklån uden sikkerhed i 2021

Vi har typisk ikke noget, vi kan tilbyde som sikkerhed for et lån. Hvis vores bil er leaset eller finansieret, hvis vi lejer vores bolig, og hvis vi ikke ejer meget andet end en computer eller smartphone, kan det være svært at stille noget som sikkerhed for et lån.

Derfor kan det være nyttigt, hvis du har brug for penge, at gå efter et kviklån, da mange udbydere af kviklån ikke kræver sikkerhed fra dig.

Som tidligere nævnt kræver nogle få långivere en årlig indkomst på et bestemt beløb, men ingen af dem gør det helt og holdent. Dette er generelt den eneste form for sikkerhed, som udbydere af hurtige lån tilbyder, og det er heller ikke dem alle.

Hvis du har brug for flere penge på din konto, men ikke har et køretøj, en båd eller et hus at tilbyde som sikkerhed, er det ofte ikke noget problem at ansøge om et lån hos en udbyder af kviklån. Du undgår alle de besværlige regler og kriterier, der er forbundet med traditionel bankfinansiering.

Find et kviklån med den laveste årlige rente i procent

Selv om du leder efter et hurtigt lån, er der måske ingen grund til at søge det billigste lån på markedet. Selv om du ansøger om et kviklån for at spare penge, er der trods alt ingen grund til at betale for meget.

Der kan være en betydelig variation i de årlige omkostninger i procent på forskellige hurtige lån, afhængigt af hvor du ansøger om dit fremtidige lån. Regeringens nye forordning har begrænset forbrugernes finansielle lån med en ÅOP på over 35. Som følge heraf er det vanskeligere at finde en långiver med en høj ÅOP.

Selv om loftet blev hævet til 35, betyder det ikke, at alle udbydere vil gå denne vej. Mange fortsætter med at holde sig et godt stykke under det, hvilket giver dig mulighed for at spare penge ved at vælge dem frem for dem, der ligger på eller tæt på grænsen på 35.

Vurdér altid dine alternativer, så du kan få den lavest mulige sats. Når alt kommer til alt, er 3.000 fra én långiver det samme værd som 3.000 fra en anden. Så hvorfor ikke vælge det sted, hvor du kan få de laveste renter og ÅOP?

Hvad er det bedste lån for dig?

Der er debatter om dette. Mange mennesker vil vælge det firma, der tilbyder dem en lav rente på lånet.

Vi kan dog hævde, at der er mange variabler at tage hensyn til, når man skal vælge den bedste låneudbyder.

Men du behøvede ikke at gå længere, for vi har allerede undersøgt de bedste steder for dig. Er det ikke fantastisk? Er der noget andet, vi kunne have gjort for at gøre dit liv lettere?

En udbetaling på 10 dage kan være en realitet for den låntager, der har den laveste rente. Og hvor nyttigt er det, hvis du har brug for pengene lige nu?

Alternativt har virksomheden måske ingen ansatte til at besvare henvendelser eller sidde i kundeservicelinjen.

Så det handler ikke altid kun om renten, når det gælder om at finde det bedste kviklån. Det er rart at vide, at hvis du sidder i klemme og ønsker at tage kontakt til din udbyder, så er der folk i den anden ende, typisk danskere, som kan hjælpe dig.

Når det kommer til at vælge det bedste sted at søge om et lån, er der flere variabler at overveje. Den mest overkommelige løsning er ikke altid den bedste oplevelse for dig.

Hurtige lån – Sådan låner du og får dine penge hurtigt

Et kviklån er en løsning, hvis du har brug for penge hurtigt. Denne mulighed giver dig mulighed for at låne penge hurtigt med en hurtig udbetaling, men det tager nu længere tid end tidligere.

På trods af at du kan få et lån på få minutter, skal du vente 48 timer, før du får svar på en ansøgning. Med de seneste opdateringer af udlånsreglerne er det blevet langt mere udfordrende – hvis ikke umuligt – at optage et hurtigt lån på trods af en RKI.

Hurtigt svar – men ikke så hurtig udbetaling i 2021

Det er ikke muligt at få en hurtig udbetaling på grund af lovgivningen, der kræver en fortrydelsesfrist. Det vil simpelthen være ulovligt for långivere. Mange lånefirmaer vil derimod give dig et hurtigt svar på din ansøgning, så det er bare forsinkelsen på at modtage pengene, der trækker lidt længere ud.

På trods af, at du ikke har en RKI, kan du få et kviklån, hvis du opfylder visse betingelser. Det er i virkeligheden det, man kalder et kviklån. Et kviklån er en form for kortfristet finansiering, der er kendetegnet ved en rente, der er lavere end banklån, men som alligevel mangler sikkerhedsstillelse.

Lån med sikkerhedsstillelse skaber derimod en større risiko for låneselskaberne, og derfor kan de lave renter ikke gives lige så frit som ved banklån.

Hurtige lån trods RKI er ikke realistisk med nye regler

I Danmark er RKI en sort liste over misligholdte låntagere. Det er betydeligt sværere at få penge, når man er opført i RKI. Med den nye lov om kviklån er det netop blevet meget sværere at skaffe kviklån.

Det er et krav, at du ikke er registreret i RKI, hvis du vil opnå et kviklån, lyder det fra flere lånevirksomheder. For alle virksomheder, der tilbyder hurtige lån, er RKI dog det første sted, man kigger hen. Det er simpelthen for stor en fare at låne penge ud uden at rådføre sig med RKI.

Tidligere kunne låneudbydere dække en større risiko ved at have en højere rente og ÅOP, men den lovgivning, der blev vedtaget i Danmark i juli 2020, som regulerer lån, har begrænset denne mulighed. Derfor skal du ikke forvente at kunne få hurtige lån i Danmark, før RKI er afskaffet i 2020.

Billige kviklån i Danmark i 2021 online

Du kan kontrollere, hvilke låneudbydere i vores sammenligning der har det billigste kviklån ved at kigge øverst på denne side, hvor vi sammenligner deres priser. Alle selskaber vises med et beregningseksempel for lån op til et bestemt beløb. Du bør overveje værdien APR, som giver dig mulighed for hurtigt at sammenligne værdier på tværs af varierende lånebeløb.

Den årlige årlige rente angiver kreditomkostningerne udtrykt i procent. Du kan se de faktiske beløb fra lån af forskellige størrelser ved at undersøge de andre tal i sammenligningerne. Jo større lånet er, jo større vil omkostningerne til de samlede kreditomkostninger og det samlede tilbagebetalingsbeløb alt andet lige være højere, når alt andet er lige. Værdier kan sammenlignes, men den årlige omkostninger i procent og renten er to sådanne variabler, der kan varieres.

Det er tilrådeligt at vælge den laveste rente og billigste årlige omkostninger i procent (ÅOP). Det er næsten umuligt at argumentere imod dette. Andre omstændigheder kan derimod påvirke din beslutning. Hvor meget har du brug for at låne, og hvor længe har du tænkt dig at betale det tilbage?

Skal du være over 18 år for at låne penge hurtigt?

Et af de hyppigst stillede spørgsmål, som vi får, er, hvor gammel man skal være for at optage et lån. Lovligheden er helt klar, da det er fastsat, at du skal være mindst 18 år for at låne penge. Dette gælder naturligvis også for kviklån.

Vi kan dog godt se, hvorfor andre kan have betænkeligheder. Mange firmaer, der udbyder kviklån, hævder, at du skal være mindst 20 år for at kunne ansøge om et af deres tilbud. Dette er i virkeligheden et valg, som långiveren træffer. Om denne højere aldersgrænse er for at demonstrere større modenhed, kan vi ikke sige med sikkerhed. Der kan være en anden årsag til, at nogle lånefirmaer nægter at låne penge ud, før du er over 20 år gammel.

Vi vender nu tilbage til faren for banker, der tilbyder lån. De 18- og 19-årige kan være mere tilbøjelige til at låne penge, blot for at opdage, at de ikke kan gøre det. Så det giver heller ikke mening at låne penge ud til denne aldersgruppe. Dette kan også være grunden til, at nogle firmaer har en maksimumsalder på 20 år for hurtigt at få penge.

Oversigt over kviklån til studerende og andre

Der er en række forskellige organisationer eller grupper, der kan have behov for at låne penge. Øverst på denne sides oversigt over kviklån samler de hurtigste danske kviklån, der findes til alle kategorier, som selvfølgelig er gamle nok til det i 2020.

Studerende er en unik slags målgruppe, da de forventer at tjene en masse penge efter endt uddannelse. Fordi der er en forventning om fremtidig indtjening, er bankerne ofte mere villige til at låne penge ud til studerende. Derfor skal man måske overveje, om hurtige lån til studerende vil være den bedste løsning.

Hvis du er studerende, anbefaler vi stærkt, at du spørger din bank først. De vil ofte være mere villige til at yde dig et lån til en bedre rente. Det kan virke som en tiltalende mulighed at få et hurtigt kontantlån med hurtig udbetaling, men det kan næsten altid betale sig at vente længere og tale med din bank.