Hvorfor optage et kviklån?

Drømmer du om en ny smartphone, en tur til sydens varme himmelstrøg eller noget helt tredje? Du sukker måske, fordi økonomien spiller ikke helt sammen med dine drømme. Det er her kviklån kommer ind i billedet. Det er en nem og hurtig måde og optage et lån på, som betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med dine drømme.  

Hvad er et kviklån? 

Et kviklån fungerer som et forbrugslån som lånes over korte perioder. Når du laver en ansøgning, vil låneinstitutionerne give dig svar inden for meget kort tid. I nogle tilfælde vil du endda selvsamme dag blive godkendt og få pengene ind på din konto. Når du foretager et kviklån, sparer du altså en masse tid, fordi du blandt andet undgår møder med din bankrådgiver. 

Hvad kan jeg bruge et kviklån til? 

Hvad bruger folk egentlig kviklån til? Der er svaret mange ting. Kviklån kan både bruges til, at du kan realisere din drøm om at tage på safari i Afrika, eller måske vil du gerne skifte det gamle slidte køkken ud med et nyt. Et kviklån kan også være med til at gøre din hverdag lidt mere overskuelig, fordi et lån kan også bruges som et almindeligt supplement til dine månedlige indtægter. På den måde behøver du ikke at vende hver en krone hver måned.  

Hvilke kriterier skal jeg opfylde for at optage et kviklån? 

Når du skal optage et lån, så er der faktisk ikke man kriterier, du behøver at opfylde for at blive godkendt. Det eneste du skal kunne sætte flueben ved er, at du er fyldt 18 år – dog i nogle tilfælde skal du være fyldt 23 år. Derudover skal du have en fast bopæl i Danmark og en arbejdstilladelse, men du behøver ikke have et fast arbejde for at kunne optage et kviklån. Du skal også have en dansk bankkonto. Dog må du ikke foretage et lån, hvis du er registeret i RKI som dårlig betaler. Det gør sig også gældende ved samtlige danske kreditinstitutter. 

Hvordan søger jeg om et kviklån? 

Når du skal til at optage et lån, bør du undersøge de forskellige udbydere på markedet. Derefter er det en god idé at ansøge hos flere låneudbydere for at sammenligne deres tilbud. Du kan nemlig sagtens frit ansøge hos flere udbydere og derefter beslutte for det lån, der opfylder dine kriterier. Når du skal i gang med selve låneprocessen, skal du faktisk kun finde dit Nem-ID eller MitID frem, og gennem få klik har du foretaget dit lån. Så handler det bare om at vente – men heldigvis er ventetiden meget kort. 

Skal du foretage et kviklån? 

Vil du gerne have lidt ekstra penge ind på kontoen? Så start med at undersøge de forskellige udbydere på markedet nu. Du kan for eksempel optage et kviklån hos KreditNU. Ved få klik har du foretaget din ansøgning, og når du optager et lån hos KreditNU, får du pengene ind på din konto med det samme din ansøgning er godkendt.