Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg låne uden at stille sikkerhed?

Hos Bonuslån har vi valgt at stole på vores kunder – vi tilbyder derfor kun lån uden krav om sikkerhed. Det betyder at du ikke skal give din bil eller hus, hvis du ikke kan betale tilbage. Det er selvfølgelig en risiko vi løber og derfor sikrer vi os tilbagebetaling ved at lave en kreditvurdering af dig.

Vurderer vi dig kreditværdig vil du kunne underskrive låneaftalen og få udbetalt pengene indenfor blot 60 minutter. Vores kreditvurdering sker på baggrund af en oversigt over dine udgifter, dine skatteoplysninger, eventuel registreret gæld og andre relevante økonomiske informationer. Vurderer vi, at du ikke vil være i stand til at tilbagebetale lånet, tilbyder vi dig istedet et mindre lånebeløb.

Det er hos Bonuslån ikke muligt at låne trods RKI eller uden at eje et NemID.

Lån trods RKI

Vi låner ikke penge til folk der er registreret i RKI, da risikoen for begge parter er for stor. Vi anser det ikke som værende ansvarligt at låne ud til dig, hvis du er registreret som dårlig betaler. Dette skyldes at flere lån kan føre til yderligere økonomiske vanskeligheder. Har du gældsproblemer og økonomiske vanskeligheder anbefaler vi istedet at du søger hjælp hos en gældsrådgiver som kan hjælpe dig ud af gælden.

Lån uden NemID

Det er ikke muligt at optage lån hos Bonuslån uden et gyldigt NemID. Vi bruger din NemID som en digital underskrift, der skal sikre at du er den, du giver dig ud for at være. Når du skal underskrive en låneaftale hos os, skal du derfor underskrive den med dit NemID, som en sikkerhed for både dig og os.

bb

Om Bonuslån.dk

Vi tilbyder lån på 100 kr. - 10.000 kr.
Pengene betales tilbage på månedsbasis i 4 rater.

Kom igang her

Kundeservice

Vores kundeservice sidder altid klar, til at besvare spørgsmål eller hjælpe med din låneansøgning, når du optager et lån på Bonuslån.dk.

8844 0032

Chat- og telefontider

Man - Fre9.00 - 19.00
Weekend9.00 - 16.00

Kontakt kundeservice her

keyboard_arrow_up