Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg låne i weekender og på helligdage?

Hos Bonuslån kan du optage lån alle årets dage. Vi har åbent både i weekender og på helligdage. Indenfor vores åbningstider udbetales pengene så snart du er godkendt til at låne.

Vi behandler låneansøgninger hver dag mellem 10 og 16. I tidsrummet 10-19 på hverdage og 10-16 i weekender, sidder en flok dygtige medarbejdere klar til at rådgive dig på telefon og i chatten. På helligdage vil kundeservicen være lukket, men udbetaling sker stadig som sædvanligt.

Hvis du er blevet godkendt til et lån og accepterer låneaftalen, stræber vi efter, at du får pengene så hurtigst som muligt. Derfor arbejder vi med et 24 timers princip. Det indebærer at der maksimalt skal gå 24 timer fra du ansøger om lån hos os, til du får pengene udbetalt. Dette gælder under forudsætning af, at du godkender låneaftalen samme dag, vi tilbyder den.

Et godt tip:
Indenfor vores åbningstid er behandlingstiden på låneansøgninger endnu lavere end 24-timer. Faktisk vil du typisk kunne få pengene på kontoen på under 60 minutter! Her kan du også spørge om råd i chatten og på telefon, hvis der er noget du undrer dig over eller er i tvivl om.

bb

Om Bonuslån.dk

Vi tilbyder lån på 100 kr. - 10.000 kr.
Pengene betales tilbage på månedsbasis i 4 rater.

Kom igang her

Kundeservice

Vores kundeservice sidder altid klar, til at besvare spørgsmål eller hjælpe med din låneansøgning, når du optager et lån på Bonuslån.dk.

8844 0032

Chat- og telefontider

Man - Fre9.00 - 19.00
Weekend9.00 - 16.00

Kontakt kundeservice her

keyboard_arrow_up