Ofte stillede spørgsmål

Jeg har lige tilbagebetalt mit lån – hvornår kan jeg låne igen?

Hos Bonuslån er der ingen karantænetid af nogen art. Du kan derfor optage et nyt lån så snart det gamle er registreret som betalt på din bruger.

Har du tidligere haft et lån hos Bonuslån og er nu i en situation, hvor du har brug for et nyt? Så snart du har afdraget det fulde beløb af dit tidligere lån, kan du søge om et nyt lån omgående. Har vi haft en gensidig god oplevelse, kan du altid låne igen hos Bonuslån.

Ansøger du om et lån igen er processen den samme som før. Vi vil stadig kreditvurdere dig og gennemgå dine økonomiske oplysninger. Dette gør vi for en sikkerheds skyld i tilfælde af, at din økonomiske situation har forandret sig siden sidst vi godkendte dig til et lån. Akkurat som før, behandler vi kreditvurderingen på baggrund af dine skatteoplysninger, seneste lønsedler og eventuelle andre oplysninger om gæld, faste månedlige udgifter etc.

Et godt tip:
Hos Bonuslån kan du altid indfri dit lån før tid, hvis du pludseligt får økonomisk råderum til det. Jo hurtigere du indfrier dit lån, jo billigere bliver det for dig, da du kun betaler renter af lånets løbetid. Ved at indfri lånet før tid forkorter du løbetiden, sparer penge og har én ting mindre at tænke på fremover. Så er du klar til at låne igen, hvis du får brug for det i fremtiden!

bb

Om Bonuslån.dk

Vi tilbyder lån på 100 kr. - 10.000 kr.
Pengene betales tilbage på månedsbasis i 4 rater.

Kom igang her

Kundeservice

Vores kundeservice sidder altid klar, til at besvare spørgsmål eller hjælpe med din låneansøgning, når du optager et lån på Bonuslån.dk.

8844 0032

Chat- og telefontider

Man - Fre9.00 - 19.00
Weekend9.00 - 16.00

Kontakt kundeservice her

keyboard_arrow_up