Ofte stillede spørgsmål

Jeg har allerede lånt mit maksimumsbeløb – kan jeg låne mere?

I øjeblikket tilbyder vi ikke at du kan forhøje lånebeløbet på dit allerede optagede lån. Har du lånt 10.000 kr. betyder det, at du har nået vores maksimumsbeløb pr. lån.

Har du lånt mindre end 10.000 kr. vil det heller ikke være muligt at forhøje lånebeløbet. Det skyldes at de samlede renter og vilkår for et lån udregnes individuelt fra lån til lån. Har vi tilbudt dig et lån på f.eks. 5.000 kr. vil vilkårene derfor være anderledes end hvis du havde lånt 10.000 kr.

Er du færdig med at afdrage på et tidligere lån hos os, men står og mangler penge? Du kan altid ansøge om et nyt lån hos Bonuslån. Vi har ingen karantænetid, men kræver blot at det gamle lån er registreret som betalt på din bruger.

Et godt tip:
Hvis du har optaget et lån, men stadig mangler penge, kan du spørge din familie eller nære venner. Det kan være svært at indrømme, men alle omkring dig vil typisk have oplevet at være økonomisk pressede på den ene eller anden måde. Et lån hos en bekendt er rentefrit og I kan sammen diskutere afbetalingen.

bb

Om Bonuslån.dk

Vi tilbyder lån på 100 kr. - 10.000 kr.
Pengene betales tilbage på månedsbasis i 4 rater.

Kom igang her

Kundeservice

Vores kundeservice sidder altid klar, til at besvare spørgsmål eller hjælpe med din låneansøgning, når du optager et lån på Bonuslån.dk.

8844 0032

Chat- og telefontider

Man - Fre9.00 - 19.00
Weekend9.00 - 16.00

Kontakt kundeservice her

keyboard_arrow_up