Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget kan jeg låne?

Hos Bonuslån kan du låne alt mellem 100 og 10.000 kr. uanset om du er ny kunde eller har lånt hos os før. Der findes ikke et entydigt svar på, hvor meget lige præcis du kan låne, da det afhænger af din økonomiske situation.

Når du indsender en ansøgning, vil vi vurdere om du kan låne det beløb, du har søgt om. Vi kreditvurderer dig ud fra dine økonomiske oplysninger og sandsynligheden for, at du kan afdrage på lånet uden at komme i vanskeligheder.

I nogle tilfælde ansøger folk om mindre end 10.000 kr., men har egentlig økonomisk rådighed til at låne mere. Er dette tilfældet for dig, vil vi sende et tilbud om et højere lånebeløb til dig. Det er dog kun et tilbud og du kan altid vælge blot at optage et lån på dit oprindelige ønskebeløb.

I andre tilfælde vurderer vi, at det vil være for risikabelt at låne dig dit ønskede beløb. Det kan være, at vi ud fra dine oplysninger kan se, at det bliver svært for dig at tilbagebetale lånet. I disse tilfælde sender vi dig istedet et tilbud om et lavere beløb, som vi har vurderet du vil kunne afdrage på uden at ende i økonomiske vanskeligheder.

Vores kreditvurderingsproces er super hurtig og effektiv. Den skal på ingen måde hindre din låneproces, men fungerer som en sikkerhed for både dig og os. Det er ikke vores hensigt at udbyde lån til folk, hvis lånet kan sende dem i økonomiske problemer.

Et godt tip:
Er dit ønskede lånebeløb på 100-500 kr., kan det være en idé at spørge venner eller familie om at låne pengene istedet. På den måde undgår du omkostninger på lån og renter. Er dette ikke en mulighed tilbyder vi altid minilån til favorable priser.

bb

Om Bonuslån.dk

Vi tilbyder lån på 100 kr. - 10.000 kr.
Pengene betales tilbage på månedsbasis i 4 rater.

Kom igang her

Kundeservice

Vores kundeservice sidder altid klar, til at besvare spørgsmål eller hjælpe med din låneansøgning, når du optager et lån på Bonuslån.dk.

8844 0032

Chat- og telefontider

Man - Fre9.00 - 19.00
Weekend9.00 - 16.00

Kontakt kundeservice her

keyboard_arrow_up