Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt står pengene på min konto?

Inden for vores åbningstid vil du kunne få pengene indbetalt på din konto på under 60 minutter – det gælder både i weekender og på helligdage.

Behandlingstiden af din låneansøgning kan dog variere alt efter hvor hurtigt du accepterer låneaftalen og hvad tid på døgnet det er. Ansøger du om et lån udenfor vores åbningstid, stræber vi efter at udbetale penge til dig indenfor maksimalt 24 timer.

Det kan være en stor beslutning at optage et kviklån og vi forstår derfor at du kan have brug for betænkningstid. Hvis du venter med at acceptere lånet, vil tiden fra du ansøger til du får pengene udbetalt naturligt forlænges. Så snart du accepter låneaftalen sørger vi for at udbetale penge hurtigst muligt. Uden for åbningstiden stræber vi efter, at der maksimalt må gå 24 timer fra låneansøgning til udbetaling.

Har du spørgsmål sidder vi til rådighed på telefon og chat mellem 9-19 i hverdage og 9-16 i weekender. På helligdage vil kundeservice være lukket, men udbetaling sker som sædvanlig.

Et godt tip:
Når du ansøger om lån skal du udfylde en lille tabel med dine faste udgifter. Jo mere præcist du udfylder denne tabel, jo hurtigere kan vi vurdere om dit ønskede lån kan realiseres. Med præcise oplysninger kan vi behandle ansøgninger hurtigt og mere realistisk.

bb

Om Bonuslån.dk

Vi tilbyder lån på 100 kr. - 10.000 kr.
Pengene betales tilbage på månedsbasis i 4 rater.

Kom igang her

Kundeservice

Vores kundeservice sidder altid klar, til at besvare spørgsmål eller hjælpe med din låneansøgning, når du optager et lån på Bonuslån.dk.

8844 0032

Chat- og telefontider

Man - Fre9.00 - 19.00
Weekend9.00 - 16.00

Kontakt kundeservice her

keyboard_arrow_up