Ofte stillede spørgsmål

Hvor hurtigt får jeg svar på min ansøgning?

Hos Bonuslån får du svar på din låneansøgning straks. Indenfor vores åbningstid sidder et hold klar til lynhurtigt at kreditvurdere dig, sende lånetilbud og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.

Optagelse af lån hos Bonuslån foregår med 5 simple trin.

  1. Du indsender en låneansøgning
  2. Vi kreditvurderer dig lynhurtigt
  3. Du får svar på ansøgningen samt et tilbud om låneaftale
  4. Du accepterer låneaftalen
  5. Vi overfører pengene til din konto

Behandlingstiden af låneaftalen kan variere efter hvor meget information vi får af dig, hvor hurtigt du accepterer låneaftalen, hvorvidt ansøgningen er sendt indenfor åbningstiden.

Når du skal ansøge om lån hos os beder vi dig udfylde et let overskueligt skema med en kort oversigt over dine udgifter. Jo grundigere du udfylder dette skema, jo lettere vil vi kunne få oversigt over din kreditværdi. Udfylder du skemaet grundigt, vil vi typisk kunne sende dig et lånetilbud med det samme.

Vi forventer ikke at du nødvendigvis accepterer det tilsendte lånetilbud med det samme. At optage et lån kan være en stor beslutning og vi råder dig derfor til at læse alt igennem – også det med småt.

Så snart du accepterer, vil vi overføre pengene så hurtigt som muligt. Det betyder, at indenfor åbningstiden vil du kunne have pengene på din konto på under en time. Udenfor åbningstiden kan behandlingstiden være længere. Generelt mener vi ikke der skal gå over 24 timer fra låneansøgning til udbetaling.

Et godt tip:
Er du i tvivl om noget når du udfylder låneansøgningen, kan du altid kontakte os på telefon eller chat. Vi sidder klar til at hjælpe dig fra 10-19 på alle hverdage og 19-16 i weekender. Bare spørg – vi bider ikke!

bb

Om Bonuslån.dk

Vi tilbyder lån på 100 kr. - 10.000 kr.
Pengene betales tilbage på månedsbasis i 4 rater.

Kom igang her

Kundeservice

Vores kundeservice sidder altid klar, til at besvare spørgsmål eller hjælpe med din låneansøgning, når du optager et lån på Bonuslån.dk.

8844 0032

Chat- og telefontider

Man - Fre9.00 - 19.00
Weekend9.00 - 16.00

Kontakt kundeservice her

keyboard_arrow_up