Ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at indfri mit lån før tid?

Et lån behøver ikke være en udgift du hænger på i flere år. Hos Bonuslån kan du altid indfri dit lån før tid. Faktisk bliver dit lån både bedre og billigere, jo hurtigere du indfrier det. Det skyldes, at du kun skal betale renter indtil den dag, du indfrier lånet.

Hvis du har optaget et lån i en vanskelig situation, men nu føler at du har økonomisk råderum til at betale resten af lånet, kan du til enhver tid indfri dit lån før tid. På den måde slipper du for at betale unødvendige renter og gebyrer – og så har du fremover en ting mindre at bekymre dig over.

Hos Bonuslån har vores lån en løbetid på 120 dage som udgangspunkt. Det er altså den låneperiode på 4 måneder og et lån der skal afdrages af 4 omgange. I forhold til mange andre lån er låneperioden hos os ekstremt kort. Vi synes nemlig det skal være overskueligt at komme ud af en låneaftale.

Et godt tip:
Har du indfriet et lån men står pludseligt og mangler penge nu og her, kan du altid optage et nyt lån hos os. Vi har ingen karantænetid på Bonuslån. Hvis du har tilbagebetalt dit lån, er du altid velkommen til at låne hos os igen.

bb

Om Bonuslån.dk

Vi tilbyder lån på 100 kr. - 10.000 kr.
Pengene betales tilbage på månedsbasis i 4 rater.

Kom igang her

Kundeservice

Vores kundeservice sidder altid klar, til at besvare spørgsmål eller hjælpe med din låneansøgning, når du optager et lån på Bonuslån.dk.

8844 0032

Chat- og telefontider

Man - Fre9.00 - 19.00
Weekend9.00 - 16.00

Kontakt kundeservice her

keyboard_arrow_up