Vi er vores ansvar bevidst

Ansvarlighed

Bonuslaan.dk har en klar målsætning om, at vi vil være vores ansvarlige i vores långivning. Det er ikke tilstrækkeligt at tilbyde hurtige og billige lån til kunder, hvis dette - ganske mod hensigten - skaber flere problemer for låneren, end det løser.

Vi er vores ansvar bevidst, og vi har derfor foretaget en række tiltag, med det formål at sikre, at vi kun yder gode og ansvarlige lån. For at opnå dette, har følger vi disse retningslinjer:

  Vi er vores kunder ansvarlige og
  vi afviger derfor ikke fra disse punkter

 1. Vi tilbyder aldrig et Bonuslån til en potentiel låner, hvis vi er i tvivl om, om lånet kan blive betalt tilbage indenfor den aftalte tid.

 2. Vi kontakter aldrig selv potentielle lånere, for at få dem til, at optage et Bonuslån hos os.

 3. Vi gør opmærksom på, at vores Bonuslån udelukkende bør benyttes kortfristet, og at en potentiel låner derfor ikke bør benytte Bonuslånet på anden vis.

 4. Vi undersøger altid om en potentiel låner er registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis låneren allerede har gældsproblemer, tilbyder vi ikke låneren et Bonuslån, idet vi ikke vil medvirke til, potentielt at gøre problemet større for låneren.

 5. En låner skal være fyldt 20 år, for at kunne optaget et Bonuslån. Vi mener ikke, at beslutningen om at låne penge på denne måde bør træffes af en person, der er yngre end 20 år, og dermed gammel nok til, at kunne overskue fordelene og ulemperne ved et Bonuslån.

 6. Første gang låneren optager et Bonuslån, kan låneren kun låne et begrænset beløb. Det beløb, som låneren kan låne, stiger i takt med, at låneren betaler sine lån tilbage rettidigt.

 7. Låntager bliver altid informeret om tilbagebetalingsdatoen pr. SMS og e-mail få dage inden, at lånet skal tilbagebetales. Dette sker for at hjælpe låntager med at undgå ekstra omkostninger.

bb

Om Bonuslaan.dk

Vi tilbyder lån på 100 kr. - 10.000 kr.
Pengene betales tilbage på månedsbasis i 4 rater.

Kom igang her

Kundeservice

Vores kundeservice sidder altid klar, til at besvare spørgsmål eller hjælpe med din låneansøgning, når du optager et lån på Bonuslån.dk.

8844 0032

Chat- og telefontider

Man - Fre 9.00 - 18.00
Weekend 9.00 - 16.00

Kontakt kundeservice her

keyboard_arrow_up